About

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Rutten, een gepassioneerde fotograaf uit zuid Limburg (Brunssum). De laatste jaren is fotografie echt een onderdeel van mijn leven geworden en heb ik een voorkeur opgebouwd voor met name architectuurfotografie. Daarnaast hou ik me in mindere mate bezig met modelfotografie.

Architectuur is een veelzijdig onderwerp. Het gaat daarbij om zowel moderne architectuur als oude, verlaten lokaties (urbex). Het is iedere keer weer spannend en avontuurlijk om een verlaten lokatie te ontdekken. Je komt vaak schitterend lichtspel tegen en verrassende details. De kunst is dan om dit mooi in beeld te brengen. Ook bij moderne architectuur is het iedere keer weer een verrassing. De prachtige lijnen en kleuren zorgen ervoor dat het een uitdaging is om verrassende fotos te maken.

Waarom deze blog?

De bedoeling van deze blog is om je te laten delen in mijn fotografie, ik wil je laten meegenieten van mijn belevenissen en ervaringen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over fotografie, die wil ik graag delen. Met mijn kennis en passie voor fotografie wil ik inspireren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en terugkomen op de blog om jullie eigen ervaringen ook te delen.